foradia subscriutegrat

Compromís acusa el govern municipal de no ajudar al sector de l’oci alcoià

La formació valencianista va proposar al govern local la concessió de llicències temporals de cafeteria als locals d'oci tancats per la Covid-19

Foto Diana Sanus./

Des de Compromís critiquen la “inacció socialista” respecte al tema del tancament dels establiments de l’oci alcoià. Segons ha explicat la regidora d’aquesta formació, Elisa Guillem, “el comportament del PSOE amb la problemàtica del tancament de locals d’oci demostra una falta d’interés per solucionar els problemes de la ciutat“.

Per a Guillempermetre obrir als pubs amb les mateixes condicions i horaris de les cafeteries, és la millor solució per afavorir que aquests empresaris i empresàries puguen començar a facturar i poder fer front a les seues despeses quotidianes“.

La formació ha recordat que ja va donar aquesta solució i a hora d’ara “els socialistes no han fet res“.

Elisa Guillem ha argumentat que aquesta propostaestà fonamentada jurídicament i altres ajuntaments ja estan aplicant-la“.

Els ajuntaments concedeixen aquestes llicències temporals mentre duren les restriccions, però informant que no podran servir menjar i que han d’adaptar els seus horaris als propis de les cafeteries, i han de complir les normes Covid-19 establides per a aquests locals.

Des de Compromís expliquen que “no entenen com des del govern socialista no es posen a treballar de valent per evitar que més empreses alcoianes hagen de tancar“.

I recorden que des de la seua formació s’han fet propostes per a solucionar els problemes dels alcoians, propostes poc costoses per a l’Ajuntament, però segons afirme des d’aquesta formació “sembla que el tarannà del PSOE no és el de dialogar i resoldre problemes, si més no, el de tirar la pilota a altres com aquest cas“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *