foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís s’alegra que arreglen el carrer Donya Amàlia

Paco Blay: “ens alegrem que el govern municipal s’haja decidit a revegetar la vessant del carrer donya amàlia i que el govern municipal recordarà que encara hi ha pendents moltes de les nostres propostes de transparència”.

donya amaliaEl regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, considera que és una bona notícia que el govern s’haja decidit a plantar vegetació per a consolidar la vessant del carrer Donya Amàlia. “Dues vegades ho hem proposat des de Compromís, a petició dels veïns, i dues vegades ho han aprovat (en el Ple de març de 2013 i en Pressupost de 2014); però semblava que el govern se n’havia oblidat. L’anunci del regidor d’Obres que van a fer-ho, ens alegra”.

Blay recorda que: “Ja fa molt de temps que els veïns de la zona estan preocupats perquè hi ha un badall al carrer que ha anat augmentant, to i que sembla que no afecta els edificis; per tant, calia buscar una fórmula que fóra econòmica per a fixar el terreny i parar el moviment ni que siga provisionalment, a l’espera de buscar una solució definitiva. És per això que Compromís, a suggeriment d’alguns veïns, va sol·licitar estudiar la revegetació de la vessant amb les espècies més adients, tant en el Ple de març de 2013 com en Pressuposts de 2014; les dues vegades el  govern ho va acceptar”.

Sembla que ara compliran aquest compromís, al qual li donem suport perquè això reduirà l’erosió de la vessant en cas de pluges intenses, cada vegada més freqüents. El regidor nacionalista recorda, tanmateix, que: “Compromís també va presentar altres esmenes al pressupost d’enguany, totes acceptades pel govern, com per exemple el concurs foto Paco Blayd’idees per al Parc Tecnològic Urbà de Rodes, la passarel·la peatonal d’Alcoi-Cocentaina, l’obertura del refugi de Sant Tomàs, la reparació de voreres i revisió d’albellons de El Camí, les primeres intervencions en la xarxa hidràulica del Molinar, entre d’altres, i confiem que es posen en marxa abans de finalitzar l’any”.

I estaria bé, posats a demanar, que es complisquen els pressupostos, i que el govern municipal recordarà que encara hi ha pendents moltes de les nostres propostes de transparència” —conclou Paco Blay.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *