foradia subscriutegrat

Convocada la XXXI Edició de la Beca de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual

Aquesta beca d'estudis té una dotació de 2.250 euros i està destinada a aquelles persones que realitzen estudis en el camp de la Medicina durant el curs 2020/2021

Polymerase Chain Reaction (PCR) and Agarose gel electrophoresis is a method of gel electrophoresis used in biochemistry, molecular biology, genetics, and clinical chemistry in lab.

L’Ajuntament d’Alcoi ha convocat un any més la beca municipal per a estudiants de medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’, que té una dotació de 2.250 euros.

Les sol·licituds es poden realitzar mitjançant instància i s’han de presentar en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament.

La valoració de les sol·licituds presentades s’efectua atenent principalment els resultats acadèmics, puntuant també el no haver gaudit d’aquesta beca en edicions anteriors.

També es tindrà en compte el currículum de la persona sol·licitant (cursos, congressos, seminaris, jornades…), el nivell d’estudis a cursar i l’estat socioeconòmic de la unitat familiar.

Miguel Juan Reig, regidor de Salut Pública ha destacat que: “des de l’Ajuntament d’Alcoi reconeixem la importància de la medicina i també el paper de la figura del metge a través d’aquesta convocatòria que ajudarà econòmicament a un estudiant de la nostra ciutat a seguir amb els seus estudis“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *