foradia subscriutegrat

Publicades les bases per a la beca de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’

Aquesta ajuda que dona l'Ajuntament d'Alcoi és de 2.250 euros en règim de concurrència competitiva i té com a objectiu donar suport econòmic a les persones que realitzen estudis en el camp de la medicina

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat les bases per a poder optar a la Beca de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’, que enguany arriba a la seua XXXIII edició. L’ajuda és de 2.250 euros i es dona en règim de concurrència competitiva per a donar suport econòmic a les persones que realitzen estudis en el camp de la medicina durant aquest curs 2022-2023.

Les sol·licituds es faran amb una instància dirigida a l’alcalde, que es presentarà en el registre d’Entrada de l’Ajuntament en el termini de deu dies hàbils des de la seua publicació al Butlletí Oficial de la Província del dia 20 de setembre. La informació i requisits es poden consultar a la web de l’Ajuntament d’Alcoi, a l’apartat de ‘publicacions oficials’, i dins de ‘tauler d’anuncis i edictes electrònics’.

Teresa Sanjuán, regidora de Salut Pública, ha destacat que: “Un any més, és molt gratificant per a l’Ajuntament d’Alcoi poder fer una xicoteta contribució als estudis de futurs professionals metges de la nostra ciutat, al mateix temps que reconeixem la importància de la Medicina i del nostre sistema de salut”.

Es valoraran les sol·licituds atenent principalment als resultats acadèmics, puntuant també el no haver gaudit d’aquesta beca en edicions anteriors, el currículum de la persona sol·licitant (cursos, congressos, seminaris, jornades…), el nivell d’estudis a cursar, i l’estat socioeconòmic de la unitat familiar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *