lasarga ajualcoipresuparticipa

‘La Fera’ el nou single de Tito Pontet amb temàtica “ovidenca”

Aquesta nova cançó barreja l'afrobeat amb el rocksteady, que ja és molt comú en aquesta banda

Tito Pontet ha presentat una nova cançó que té com a títol ‘La Fera’. Un tema original d’aquest grup alcoià que té com a temàtica a Ovidi Montllor i que barreja els estils afrobeat amb el rocksteady, comú en la banda.

Amb aquest single volen sorprendre amb aquest nou estil, l’afrobeat, que és molt popular a Nigeria gràcies a Fela Kuti, cantant dels anys setanta.

Per a aquesta cançó Tito Pontet ha comptat amb la col·laboració de la banda de Barcelona Alma Afrobeat Ensemble, concretament amb el seu cantant, Joel Psalmist, que firma i canta un fragment del single, i amb el guitarrista Aaron Feder, que l’ha produït.

Com el grup explica: “Encara que els ritmes ens fan viatjar lluny, el mateix títol ens fa tornar a Alcoi i recordar Ovidi Montllor, que enguany fa 25 anys que se’n va anar de vacances. La cançó reprén la història d’aquella fera ferotge d’Ovidi i ens parla de la fam de viure lliure que encara té la fera“.

‘La Fera’ ja està disponible en totes les plataformes digitals, i naix acompanyat d’un videoclip d’animació i d’una versió dub a la manera de les cares B dels discos jamaicans que ha sigut remesclada per Roberto Sánchez.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *