lasarga itealcoi

El Trail Solidari Ciutat d’Alcoi suspén la seua edició de febrer de 2021

La VIII edició d'aquest trail quedaria ajornada per al mes d'octubre de 2021

El Comité Organitzador del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, ha anunciat que “davant la situació sanitària que s’està vivint, i després de consultar amb diferents investigadors, investigadores i científics sobre l’evolució de la pandèmia en el futur“, s’ha decidit que la jornada que s’havia de celebrar el dia 13 de febrer de 2021, queda ajornada per al mes d’octubre del mateix any.

Segons han explicat els organitzadors d’aquest esdeveniment “el nostre compromís amb les persones ens fa atendre les recomanacions dels que més saben sobre la malaltia i la seua evolució, i per això hem deixat de costat durant uns mesos, el moment de retrobar-nos i gaudir d’aquesta meravellosa festa que ens emociona“.

L’organització ha confessat que aquesta decisió no ha sigut fàcil de prendre, ja que s’havia posat tota la il·lusió de poder realitzar aquesta carrera solidària en el mes de febrer.

No perdem les ganes de tornar a viure el nostre Trail, on les abraçades formen part del seu llenguatge, on els sentiments estan a flor de pell i l’amistat es consolida. Us animem a que mantingueu l’esperança i il·lusió de tornar a participar i a viure la pròxima edició del Trail Solidari Alcoi“, ha declarat des del Comité, que han afegit que: “Nosaltres tornarem amb més força i ganes, amb més propostes i voluntat de fer del Trail Solidari Alcoi una enorme i apassionada abraçada de solidaritat“.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *