lasarga ajualcoipresuparticipa

La Vall Ens Uneix demana que no es destruïsca el tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi

Des d'aquest partit presentaran mocions perquè els ajuntaments reclamen al Govern Central una aposta decidida per a aquesta línia de tren

Des de La Vall Ens Uneix es presentaran mocions perquè els ajuntaments reclamen al Govern Central una aposta decidida per la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi.

Segons el portaveu d’aquest partit, Joan Sanchis: “S’omplin la boca parlant de la reducció d’emissions i de la lluita contra el despoblament a l’Espanya buida, però després el Ministre Ábalos pren mesures com suprimir horaris del tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi”.

En paraules de Sanchis: “el que estan fent és una aberració, perquè per un costat es parla d’objectius de l’Agenda 2030 i de lluita contra l’efecte hivernacle, es venen en televisió com un govern que defén el medi ambient i que és sensible amb el despoblament dels pobles menuts, però en la pràctica el Ministeri de Transport i Mobilitat de José Luis Ábalos actua de forma ben diferent: mantenen una retallada del 50% als trens de mitja i llarga distància que ens deixa amb 2 trens per anar i 2 per tornar, eliminant, a més, el tren del matí que empraven molts universitaris per a acudir al nostre Campus. A més a més, en reduir els trens, es concentren els passatgers, el que en l’actual situació no té cap sentit. És intolerable“.

Únicament es fan algunes actuacions de manteniment, però allò que es necessita és una aposta seriosa. No poden pretendre guanyar diners amb els serveis públics, estem parlant d’un servei essencial per a la ciutadania“, ha recordat el diputat de La Vall Ens Uneix, que ha continuat dient que: “ara no queda altra que seguir mobilitzant-se. La ciutadania ha de prendre nota de qui actua i pren decisions amb pressupost a la mà i qui s’ompli la boca i després degrada els serveis públics, i després votar en conseqüència“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *