foradia subscriutegrat

La Vall Ens Uneix alerta sobre la urgència del desdoblament de la CV-60

Segons ha indicat el diputat Comarcal d'aquesta formació a la Diputació de València, Joan Sanchis, el nou accident del passat divendres "demostra com és d'urgent desdoblar una carretera que va construir inicialment per a ser autovia, i que a hores d'ara és tota ella un punt negre"

Joan Sanchis, diputat de La Vall Ens Uneix, a la Diputació de València, ha volgut alertar sobre la importància de fer el desdoblament del CV-60 després que el divendres hi haguera un nou accident en aquesta carretera, a l’altura de Castelló de Rugat. Segons ha declarat el diputat, aquest fet “demostra com és d’urgent desdoblar una carretera que va construir inicialment per a ser autovia, i que a hores d’ara és tota ella un punt negre”.

Sanchis ha recordat que “han passat més de 15 anys des de que la Generalitat i el Ministeri van signar l’acord pel qual Foment es feia càrrec de finalitzar l’Autovia Central (A7/CV-40), i el Consell l’autovia CV-60, al doble tram de 20 quilòmetres entre Terrateig i l’Olleria”.

Com ha explicat Joan Sanchis, ara en 2021, “la situació d’inseguretat és tan greu que la mateixa Conselleria ha col·locat radars i ha limitat la velocitat a 80 quilòmetres per hora en alguns trams, davant l’enorme risc de col·lisions frontals que existeixen. Això és reconéixer el perill d’una carretera pensada per a circular amb velocitat d’autovia, però no en doble sentit”.

A més, el diputat de La Vall Ens Uneix ha afegit que: “no sols és clau per a la seguretat dels nostres veïns, veïnes i turistes, sinó també per al futur econòmic de la comarca, ja que és l’eixida més directa dels productes de La Vall d’Albaida a la costa, i a tot el corredor mediterrani, una volta es connecte amb l’autopista AP7. També és una importantíssima via de connexió interna entre els mateixos pobles de la comarca”.

Des de la formació es demana a la Conselleria d’Obres Públiques que faça el possible per a tirar endavant tan prompte com siga possible aquesta reclamació de tants anys i que “tant està costant de fer realitat”. Sanchis ha conclòs explicant que aquesta carretera és “una infraestructura, la manca de la qual està costant vides humanes i impedint un millor desenvolupament econòmic per als nostres municipis”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *