lasarga ajualcoipresuparticipa

Més de 700 majors s’han inscrit a les activitats municipals

Enguany les activitats poden ser presencials, en línia, i inclús combinar les dos modalitats. La programació començarà el dilluns 5 d'octubre

A partir del dia 5 d’octubre les persones majors d’Alcoi poden gaudir de totes les activitats que l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat per a ells de forma gratuïta.

Gimnàstica, ioga, ball, història, pintura, treballs manuals, són algunes d’aquestes activitats que es poden realitzar de manera presencial, per internet o inclús combinant les dos modalitats.

A més, s’estan preparant tota l’oferta per a garantir la continuació del curs si la situació empitjora.

En total hi ha més de 700 persones inscrites, i encara no s’ha finalitzat el termini d’inscripció, ja que, encara que hi ha que complir les mesures sanitàries, des de l’Ajuntament han intentat mantenir les places a tots els participants de l’any anterior.

Carol Ortiz, regidora de Gent Gran, ha destacat les ganes i la il·lusió dels majors per a fer aquestes activitats: “El 5 d’octubre, arranquem de nou les diferents activitats que l’Ajuntament d’Alcoi ofereix de manera gratuïta als nostres majors. Tenim ja més de 700 inscrits i en les reunions realitzades amb els usuaris, hem pogut veure l’energia i les ganes que tots ells tenen de mantenir-se actius. Aquest any, oferim també la possibilitat de realitzar les activitats físiques des de casa a través d’Internet o combinades i també estem preparant-ho tot perquè encara que empitjore la situació, el curs de totes les matèries puga continuar en línia“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *