foradia mediambient

Carlos San Juan, impulsor de ‘Soc major, no idiota’, visita Caixa Ontinyent

El president de l'entitat bancària, José Pla, ha mostrat el model d'atenció a clients i ha explicat el compromís territorial de la caixa

Caixa Ontinyent ha rebut la visita de Carlos San Juan, protagonista de la campanya ‘Soc major, no idiota’, que es va llançar des de change.org. L’objectiu de San Juan amb aquesta campanya era conscienciar a la població sobre les necessitats de millorar l’atenció a les persones majors i dependents a les entitats financeres.

Als últims anys, amb l’acceleració en la transformació digital del sector, el tancament d’oficines, i la reducció de les plantilles, s’ha anat disminuint l’atenció presencial, amb especial incidència en les persones majors, dependents, i per als habitants de les poblacions més menudes.

José Pla, President de Caixa Ontinyent, acompanyat pel director general, Vicent Penadés, han rebut a Carlos San Juan a la seu central de l’entitat, i durant la visita han mostrat el model d’actuació d’aquesta caixa que es va fundar en 1884 per a contribuir al benestar de la societat i que deu la seua supervivència precisament a la fidelitat a eixe model d’entitat territorial, pròxima i amb una gestió prudent.

Caixa Ontinyent ha estat expandint-se als últims anys per les comarques centrals valencianes i, malgrat la crisi i en contra de la tendència del sector, està mantenint la seua presència en les localitats, inclús en les més menudes de menys 2.000 habitants.

San Juan també a conegut la seua central de Caixa Ontinyent, que va ser remodelada fa uns anys, el Centre Cultural Caixa Ontinyent, i una de les oficines de la ciutat.

I és que des de Caixa Ontinyent es mostren molt conscienciats amb els seus majors i indiquen que la seua entitat: “manté una atenció personalitzada que fins i tot va a potenciar amb algunes mesures específiques com un horari ampliat de caixa, personal especialitzat, prioritat en casos d’alta afluència de públic, atenció telefònica, adaptació de caixers per a millorar accessibilitat i simplicitat en la seua utilització, i seguiment continuat per a adaptar el servei a l’evolució de les situacions i a les necessitats concretes i puntuals”.

Des de la Fundació Caixa Ontinyent també es preocupen sobre aquest tema, i per això van a dur a terme un programa d’educació financera, amb programes específics de formació en eines d’accés a comptes, utilització de mitjans de pagament i mitjans digitals, i de prevenció de fraus.

El President de l’Entitat, José Pla, ha incidit en el compromís històric de la caixa amb la seua gent i la solvència que ha demostrat. “De fet, és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, una de les dos que va sobreviure al procés de reestructuració financera i l’única que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials en el seu territori, millorant la qualitat de vida de la seua gent”.

Per part seua, el senyor San Juan ha agraït la invitació i la recepció que ha tingut en aquesta caixa, que desconeixia, ha apreciat la seua labor històrica i la seua obra social, la desvinculació política en la gestió, la prudent actuació de l’entitat en la crisi financera i, sobretot, el seu compromís i empatia en la resolució de les situacions de vulnerabilitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *