foradia subscriutegrat

Es reprén el procés participatiu per a l’adequació urbana del Centre de Gandia

El president de la Junta del Districte del Centre Històric, Josep Alandete va anunciar la represa d'aquest procés per adequar la plaça Major, el carrer Arcs, la plaça de la Vila, Jesuïtes i Carmelites

La Junta de Districte del Centre Històric es va reunir, de forma telemàtica per a tractar alguns assumptes, entre ells que es reprén el procés participatiu per a adequar aquest barri de Gandia.

Segons va anunciar Josep Alandete, president de la Junta del Districte aquest procés afectarà la plaça Major, al carrer Arcs, a la plaça de la Vila, Jesuïtes i Carmelites, ja que per culpa del confinament, aquest projecte havia quedat interromput.

“Vam presentar la infografia que servirà per a visualitzar l’espai i a partir de la qual el veïnat i comerciants podran fer els seus suggeriments de millora urbana, sempre en el sentit de recuperar espais per a la ciutadania, que és la voluntat del Govern del Serpis”, ha explicat Alandete.

Un altre dels temes en debat va ser la mesura de limitació de trànsit en el Centre Històric i en quin sentit Haurien d’implementar-se les mesures d’ampliació d’espai per a vianants.

També es va informar del projecte de decoració dels fanals del carrer Sant Francesc de Borja, que estan dissenyant les regidories de Comerç i Cultura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *