foradia subscriutegrat

La plataforma ciutadana ‘Xarxa Muro’ es posa en marxa

Els membres d'aquesta nova associació explicaran els motius i concretaran els objectius i accions a desenvolupar.

Aquest dissabte 3 d’octubre a les 12 del migdia, veu la llum la plataforma ciutadana ‘Xarxa Muro’, la qual es presenta en societat. L’acte per a començar aquesta singladura serà la Casa de Ferro, en el saló d’actes “Josep Prats”.

La nova plataforma naix per a ocupar l’espai que els partits polítics en l’àmbit local no omplin, més preocupats de les directrius i ordres que emanen de dalt que de solucionar els vertaders problemes dels ciutadans.

Segons expliquen des de la plataforma, “aquest nou col.lectiu té un caire eminentment municipalista i participatiu , i és en la priorització d’aqueixos conceptes on basa principalment el seu ADN, per tant està obert a totes les persones que vulguen formar part d’aquesta iniciativa“. 

Per a poder formar part de ‘Xarxa Muro‘, “no es pot pertànyer a cap partit polític, ja que és en la força de la diversitat i la pluralitat on es vol incidir per a tindre una perspectiva més àmplia que permeta resoldre les situacions amb objectivitat i sense lligams, sempre amb el municipalisme per bandera”.

A la presentació acudiran diversos membres de la FEPAL (Federació de Partits Locals de la Comunitat Valenciana), per a donar suport i enfortir aquest nou projecte que entén la participació veïnal com a camí per a millorar la societat. 

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *