foradia ivace

L’Scape Room de Halloween tanca una programació carregada d’activitats

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat una programació molt completa perquè els més joves de la ciutat tinguen ofertes d'oci durant el mes d'octubre

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat una programació amb moltíssimes propostes per a tots els gustos.

Per als dies 16 i 17 d’octubre serà el torn d’una gimcana QR, que tindrà lloc a les pistes de Santa Anna. Començarà a les 5 i mitja de la vesprada i durarà fins a les 7 i està destinada a joves entre 12 i 17 anys.

Una altra de les activitats programades són dos cursos de salut i primers auxilis que es farà de forma digital. Aquests cursos es realitzaran des del dia 15 fins al 19 d’octubre, i està certificat per l’Escola Oficial d’Informació Juvenil Abast. El preu per a poder assistir a aquesta activitat és de 30 euros.

Però, aquest no és l’únic curs, també i haurà un altre preparat per al dimarts 27 i dimecres 28 sobre animació lectora per a joves a partir de 17 anys, que estarà impartit per Sílvia Colomer, i que tindrà un cost de 25 euros.

Per a finalitzar amb les activitats formatives, també s’ha preparat una xerrada: ‘Fes-ho realitat, Thatplu’, d’Alejandro Beneito, que explicarà la seua experiència emprenedora amb la marca de roba ‘I AM’.

Els joves creadors també tenen espai dins d’aquesta programació, i és que, es podrà visitar al Centre Cervantes Jove la primera exposició d’Alba Miró, titulada ‘Sèrie 1’.

Altres de les activitats que hi haurà durant aquest mes són: un taller de reparació de bicicletes, la lliga de futbolí o dibuix a la Glorieta.

Per a finalitzar el mes s’ha deixat el plat fort de la programació: un ‘Scape Room de Haloween’. Es realitzarà el divendres 30 i el dissabte 31 en el Refugi de Cervantes.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *