foradia pressupostparticipatiualcoi

Així és la programació del 9 d’octubre a Gandia

Teatre, concerts, i acte commemoratiu són els protagonistes d'aquesta programació cultural valenciana

Jose Manuel Prieto, regidor de Política Festiva, Nahuel González, regidor de Cultura i Joan Muñoz, director de Política Festiva han explicat la programació que l’Ajuntament ha preparat per a celebrar el 9 d’octubre.

Per al regidor de Política Festiva, s’ha eliminat aquesta data la crispació utilitzant el diàleg amb els portaveus de les diferents forces polítiques representades a l’Ajuntament de Gandia. També ha volgut destacar la programació cultural d’aquestes últimes setmanes “aquesta programació serveix perquè les administracions ajudem a les companyies teatrals a superar les conseqüències de la Covid-19 i per adaptar-nos a les exigències sanitàries i d’aforament”.

Per a commemorar el 9 d’octubre Jose Manuel Prieto, ha explicat que s’han incorporat aspectes “perquè tots es puguen sentir representats i on tothom tinga cabuda en aquesta reivindicació social i cívica”. Es realitzarà un acte al Palau Ducal el dia 9 d’octubre que començarà a les 10 i mitja del matí i que mantindrà el format que es realitza des de fa 5 anys, però es comptarà amb un aforament limitat que rondarà les quaranta persones, ja que el recinte és tancat i per tan sols assistiran persones representants de la societat civil i la ciutadania fins a completar l’aforament.

El cartell commemoratiu d’aquest any l’ha realitzat Vicent Almar, i està dins de la Mostra de Tardor, així que, per aquest motiu, durant els dies 9 i 10 d’octubre està previst que actuen les sis últimes companyies que havien d’actuar duran la Fira i Festes.

Des de la regidoria de Nahuel González, s’ha organitzat el concert de Ximo Caffarena Quartet, que es realitzarà el dia 9 d’octubre a les 7 de la vesprada en la Casa de la Marquesa. L’aforament està limitat a 45 persones i s’haurà de dur la mascareta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *