foradia subscriutegrat

Premi Col·lectiu 9 d’octubre als herois i heroïnes de la pandèmia

EL POBLE ÉS SAVI | Any rere any, l'Ajuntament d'Alcoi atorga un premi col·lectiu en el 9 d'Octubre. Enguany aquest premi el guanyem tots, per la nostra lluita i per continuar amb les nostres vides malgrat aquest virus. Per a tots aquells que han continuat treballant i que fins ara no sabíem que són essencials

Diana Sanus./

Metgesses, infermers, bombers i policies, han demostrat que són més que necessaris, i que hem de cuidar-los, perquè ells ens cuiden a nosaltres. Però aquest reconeixement no és sols per a ells, perquè s’ha demostrat que en aquesta societat tots som necessaris.

Durant l’inici de l’Estat d’Alarma els llauradors, els treballadors de supermercats van demostrar la seua entrega per tal d’abastir-nos a tots, fent hores incansables dins del caos. Les professores i professors van haver d’adaptar-se d’un dia a un altre per a seguir formant al nostre futur sense perdre els ànims.

El personal de neteja, tan imprescindible per a desinfectar tot. I inclús els mitjans de comunicació, per a informar de com avançava aquest virus estrany que està a les nostres vides.

Així qué aquest reconeixement és per a tots, per suportar aquesta situació i tirar endavant aquests grans reptes. Enhorabona.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *