foradia subscriutegrat

Ontinyent aposta per a apropar la política als més joves

És per aquest motiu que s'ha creat el Fòrum Jove amb una programació que inclou una dotzena d'activitats d'oci, exposicions, cursos o tallers

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha creat el ‘Fòrum Jove’, amb l’objectiu d’augmentar la participació dels joves en les polítiques públiques relacionades amb ells.

El Fòrum tindrà lloc el dia 30 d’octubre a les 7 i mitja de la vesprada en l’Espai Jove, és una de les principals activitats d’aquesta programació que durarà fins a finals d’any i que inclourà una dotzena d’activitats d’oci, exposicions, cursos o tallers.

Jordi Vallés, regidor de Joventut, ha explicat que: “volem fer partícips als i les joves de la nostra ciutat del disseny de les polítiques de joventut que aplicarem als anys vinents, així com adaptar activitats i ajudes a les necessitats que ells i elles ens exposen“.

Aquest programa dona continuïtat al Pla Jove, que ja va comptar amb la participació d’aquest col·lectiu de la localitat. “Creiem que és important escoltar-los per treballar junts en la millora de les seues condicions i oportunitats“, ha afegit Vallés.

La programació va començar el dia 3 d’octubre amb un gimcana al passeig de Benarrai. La pròxima de les activitats serà sobre skatepark dia 17 d’octubre a partir de les 6 de la vesprada, el pròxim divendres 23 d’octubre, a les 8 de la vesprada es farà una ruta literària, i per a l’endemà, en l’Espai Jove, tindrà lloc un Escape Room Literari Fórmula Secreta.

Continuarà en novembre amb la ruta senderista o el taller d’herbero (destinada per a majors d’edat). També es farà un curs en línia de monitor de menjador escolar el dia 9 de novembre, i l’impartirà Accent Escola d’Animadors. També els dies 5, 12 i 19 de novembre hi haurà un taller de com crear videojocs.

Desembre també està dins d’aquesta programació amb una ruta fotogràfica i un curs d’iniciació al braille.

El regidor també ha anunciat que aquesta programació inclou l’exposició ‘No em toques el whatsapp’, de l’Institut Valencià de la Joventut, i es podrà visitar des del 14 de desembre fins al 22 del mateix mes a la Sala Gomis.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s enviant un correu a joventut@ontinyent.es, telefonant al 600 838 350, o també de forma presencial en l’Oficina Jove situada a l’Aula 206 UNED Ontinyent.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *