foradia cdturisme

1.700 euros d’inversió al Complex Esportiu Eduardo Latorre

Aquesta inversió s'ha fet per a instal·lar un mòdul de gestió que permet la reserva en línia i controla els aforaments de les sales

L’Ajuntament d’Alcoi, des del Centre d’Esports i el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, ha fet una inversió de 1.700 euros per a poder ampliar la seua gestió general del centre.

Per tal d’aconseguir-ho s’ha instal·lat un nou mòdul informàtic que permetrà als usuaris fer reserves en línia en diferents activitats que s’ofereixen a aquest complex esportiu.

A hora d’ara és possible fer reserves de pàdel o per a sessions de fisioteràpia, però, la intenció és que en poc temps s’amplie la possibilitat de realitzar aquestes reserves en línia a la resta d’activitats col·lectives que s’imparteixen en el centre.

Aquesta nova ferramenta agilitarà els tràmits, i a més ja no serà necessària la presència física per a fer les reserves, evitant així possibles aglomeracions de gent en la zona de recepció i accés.

Però, no és l’única tasca d’aquest mòdul, ja que també controlarà l’aforament i els accessos a la instal·lació, cosa que és molt important en aquests moments.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *