foradia subscriutegrat

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre fa una parada per a fer tasques de manteniment

Entre els dies 15 i 21 d'agost el centre esportiu va fer treballs de manteniment preventiu i correctiu per a començar 'el curs' en bones condicions

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre ha dut a terme una parada tècnica entre els dies 15 i 21 d’agost tal com és habitual cada any per a fer treballs de manteniment. Entre les tasques que s’han fet està el buidatge de filtres de piscines i substitució de la sílice per vidre per a la depuració de l’aigua de tots dos gots, comunicació de depòsits de compensació del jacuzzi d’aigua calenta per a augmentar el volum d’aigua en el circuit i d’aquesta manera aconseguir que siguen més estables els valors de Clor i Ph. A més, s’ha col·locat una bomba de recirculació de piscina xicoteta per a alternar-la amb l’actual i així afavorir la durabilitat d’ambdues, i vinilar mampares dels vestuaris de les dones a la zona de la piscina. Aquest últim treball s’està fent com a prova, i si no cau en els pròxims tres mesos es vinilaran les restants mampares de la resta de vestuaris, el cristall de dones de la part del pati exterior, la sauna, el bany turc i frigidarium. També es pintarà i repararà les cabines del frigidarium i el bany turc per a la seua posada en marxa, pintar la fusta de la sauna, desmuntar bancs per a col·locar panell refractari i calefactor.

A l’espera de rebre el calefactor de la sauna pel proveïdor per a col·locar-ho i muntar bans, la data estimada d’obertura és en setembre.

Altres treballs que s’han fet han sigut canviar el circuit d’aigua del frigidarium i reparació una per al seu correcte funcionament, pintar humitats del vestuari de la piscina dels homes i dones, i el corredor i de la sala de ciclisme de sala. Moltes d’aquestes humitats s’han produït a causa de les fortes tempestes dels mesos de maig-juny.

A banda de totes aquestes millores i reparacions, també es realitzaran altres a les zones de pàdel, la zona de calderes, o es netejara en profunditat els vestuaris, sales, i cristalls. A més, es posarà una corda per a preparar proves físiques en oposicions de bombers.

Alberto Belda, regidor d’Esports ha comentat que: “Des del Centre d’Esports i el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, volem agrair la comprensió a les persones usuàries pels inconvenients ocasionats, però és necessari i imprescindible aquesta parada per al bon funcionament de la instal·lació. Desitgem que el centre esportiu estiga a l’altura dels seus abonats i esportistes, i continuarem millorant per a cobrir les necessitats i expectatives d’una instal·lació referent a la Comunitat Valenciana”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *