foradia barnasants

Animalcoi ha participat en un congrés de producció audiovisual a Mèxic

L'esdeveniment, anomenat 'Palomitas, Encuentro internacional de producció audiovisual para niñas y niños', s'ha fet de forma audiovisual, i ha estat organitzat pel Centre Cultural d'Espanya a Mèxic i la Secretaria de Cultura del Govern de Mèxic, a través del programa Cultura Comunitària i canal 22

La directora del Festival d’animació Animalcoi, Diana Cortés, ha participat de forma online com a ponent en el congrés ‘Palomitas, Encuentro internacional de producció audiovisual para niñas y niños’, que s’ha celebrat a Mèxic.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Centre Cultural d’Espanya a Mèxic i la Secretaria de Cultura del Govern de Mèxic, a través del programa Cultura Comunitària i canal 22.

L’objectiu d’aquest congrés és generar espais d’encontre i diàleg sobre la necessitat de buscar maneres de fer més partícips als joves i xiquets i xiquetes de la cultura a través de les produccions audiovisuals.

En l’esdeveniment han participat agents culturals de Mèxic, Espanya, Bolívia, Brasil, Xile, Argentina, Cuba, Perú i Colòmbia.

Diana Cortés ha participat en una xerrada en la que ha parlat sobre creació de continguts per a la infància i l’adolescència, i explicarà la necessitat de fer que als més menuts, i als joves els interessen els continguts culturals.

A més, Cortés ha volgut demostrar, en cas dels xiquets i xiquetes, i els joves, l’animació pot ser una ferramenta molt versàtil i completa per a comunicar continguts d’art, culturals, socials i també per a poder expressar-se de manera plàstica i artística.

Des d’Animalcoi s’espera que aquesta siga una de les moltes col·laboracions en festivals de tot el món, ja que “la creació de xarxes culturals d’aquesta mena són tremendament important per a fer créixer les ferramentes culturals i trencar barreres”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *