foradia mediambient

58 alumnes inscrits en l’Escola Municipal de Teatre

Les classes presencials ja han començat i l'alumnat està repartit en sis grups de diferents edats compreses entre els 4 i els 17 anys

L’Escola Municipal de Teatre d’Alcoi ja ha iniciat el seu curs amb 58 alumnes que s’han hagut de repartir en sis grups de diferents edats entre els 4 i els 17 anys, amb un màxim de 10 persones. Des de l’escola s’han pres totes les mesures de seguretat.

La majoria de l’alumnat d’edicions anteriors ha repetit, per a continuar formant-se en el món del teatre i gaudint d’aquestes experiències.

La matrícula encara continua oberta perquè hi ha alguns grups d’edat que tenen alguna vacant.

Els professors d’enguany són Rosa Fraj i Carlos Sellés. Els més xicotets realitzen les seues classes al Centre Cervantes Jove, i els grups d’alumnat més major fan les seues sessions al Centre Cultural Mario Silvestre.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha destacat que: “Iniciem el curs amb una escola municipal de teatre consolidada, amb nous projectes i molts alumnes disposats a conéixer i gaudir del teatre, aprenents noves aptituds. Un projecte que també ens permet crear en Alcoi espectadors i/o amants d’aquesta professió, en una ciutat on les arts escèniques sempre han tingut i tenen una importància vital”.

L’Escola vol seguir visibilitzant la seua tasca cultural i docent, dins de les possibilitats que impose la situació sanitària, i té previst participar amb el seu alumnat en activitats i diferents esdeveniments importants de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *