foradia becasivace

Les històries medievals de Pot de Plom arriben a El Principal

• La companyia de teatre Pot de Plom actua des de hui i fins el pròxim divendres al Teatre Principal • 600 alumnes de diversos centres de la ciutat assistiran a l’espectacle que posa en valor la rondallística d’Enric Valor • Noves Historietes Medievals és un conjunt de fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures i bufons

pot_de_plom_teatre_principal_escoles_alcoi

La companyia de teatre Pot de Plom aterriza durant esta setmana a la ciutat d’Alcoi, concretament al Teatre Principal, per oferir de nou un espectacle que seguix la seua línia de treball basada en històries medievals.

Xavi Castillo i Panchi Vivó es converteixen en uns joglars que aproparan els contes a 600 alumnes d’El Romeral, Miguel Hernàndez, IES Batoi i Cotes Baixes.

Les Noves Historietes Medievals és un conjunts de fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures, bufons, castells, dracs, bruixes, batalles, dimonis, ogres, donyets, etc. Que posen en valor la rondallística d’Enric Valor.

L’humor és la peça característica de Pot de Plom, que convertixen en un joc participatiu i divertit cadascuna de les seues actuacions. L’espectacle ofereix l’aprofitament didàctic i permet la reflexió i la transmissió oral de la rondallística.

Font: Mireia Pascual./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *