foradia

‘Penev’ finalista dels prestigiosos premis Max a Agullent

• Agullent acull aquest dissabte 1 d’octubre l’obra de teatre 'Penev' finalista dels prestigiosos premis Max • L’obra està produïda per la companyia la Teta Calva i arriba a Agullent de la mà del circuit “Teatre de Butxaca als pobles  

penev-agullentjpg

Aquest dissabte 1 d’octubre  l’Auditori de la Casa de Cultura d’Agullent acollirà l’obra de teatre “Penev”. Una peça que ha estat finalista dels prestigiosos premis Max de teatre 2016 com a millor espectacle revelació, i on es parla de futbol, de teatre i del món.

L’obra està produïda per la companyia la Teta Calva i arriba a Agullent de la mà del circuit “Teatre de Butxaca als pobles”, impulsat per l’àrea de Cultura de la Diputació de València. Un circuit teatral on a més d’Agullent hi participen les localitat de Vinalesa, la Font de la Figuera, Manuel i Corbera, i que ha permés portar obres de primera fila a pobles menuts, a preu popular.

L’obra de teatre “Penev” es representarà aquest dissabte 1 d’octubre a l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Agullent a les 20 hores i les entrades tenen un preu de 3 euros. Les entrades ja estan a la venda a la Casa de la Cultura i es poden reservar al telèfon 96 2907472.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *