lasarga participatius

Arriba l’edició més “segura” del Festival de Poesia d’Oliva

Aquesta és la 16ª edició del Poesfesta i se celebrarà durant el divendres dia 20 de novembre, complint les mesures de seguretat, per això, enguany s'ha canviat la ubicació al Centre Polivalent

“La cultura és segura i la Poefesta no s’atura”, així han anunciat el regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, i Àngels Gregori, creadora del certament, aquesta nova edició del Festival de Poesia d’Oliva, que enguany celebra la 16ª edició.

Aquesta és una de les cites literàries més esperades, importants i exitoses de tot el territori valencià.

Segons apunten els responsables: “Oliva s’ha convertit en l’epicentre de la poesia al nostre territori. Hem aconseguit fer del nostre festival un esdeveniment massiu. Per això hem preparat una edició garantint les màximes mesures de seguretat perquè pugueu gaudir, un any més, d’aquesta festa de la paraula que cada any inunda de versos els carrers d’Oliva”.

Aquest festival tindrà lloc el dia 20 de novembre a les 8 de la vesprada al Centre Polivalent, i s’està treballant perquè el públic puga assistir de manera segura, amb aforament limitat i garantint totes les mesures de protecció.

L’accés serà lliure i gratuït, però les restriccions que implica la Covid-19, fa que siga indispensable l’adquisició de les entrades anticipades en aquest enllaç.

S’hauran de seguir els protocols establerts per l’organització, com l’ús de la mascareta, mantenir la distància de seguretat o utilitzar el gel desinfectant a l’entrada.

L’obertura de portes es realitzarà a les 19:15 i es tancaran a les 19:55.
Pel que fa als convidats d’enguany, Llorca i Gregori han destacat que la tria de poetes s’ha fet tenint en compte la impossibilitat de desplaçaments internacionals, apostant així per reconeguts autors de territoris propers.

Des de Barcelona, les poetes Anna Aguilar-Amat i Blanca Llum Vidal; Ben Clark, d’origen britànic i procedent de les Balears; el jove tarragoní Adrià Targa, recent guanyador del Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia de Burjassot; Susanna Lliberós, poeta i periodista; l’escriptor i periodista Fernando Delgado i el veterà Josep Piera. A més a més, un convidat de luxe posarà la nota musical a l’espectacle.

Àngels Gregori ha assenyalat que són “set poetes d’alt voltatge i un artista estel·lar que protagonitzaran una edició en la qual més que mai necessitem la poesia”. Per la seua banda, el regidor de Cultura ha reivindicat el Festival de Poesia d’Oliva com “un esdeveniment cultural extraordinari i amb molt de nivell que mereix el suport institucional, social i econòmic de la ciutat”.

Aquest any, per primera vegada, la Poefesta estarà organitzada conjuntament per l’Ajuntament d’Oliva i per la Generalitat Valenciana. La Directora General de Cultura del Govern valencià, Carmen Amoraga, ha volgut unir-se als esforços municipals per donar un major suport al festival.
Podeu consultar la programació a www.poefesta.com

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *