foradia pressupostparticipatiualcoi

Toni Francés: “Ens ha tocat fer grans sacrificis i adaptar la nostra vida a aquesta realitat”

Els alcaldes de les comarques centrals valencianes parlen sobre com s'ha dut la situació provocada per la Covid-19. En aquest cas parlem amb l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés

L’alcalde alcoià, Toni Francés sap que la localitat ha patit molt durant l’Estat d’Alarma, i comenta que: “han sigut uns mesos terribles. Nosaltres hem viscut una situació que mai hauriem pensar que podriem viure i ens ha tocat a tots fer grans sacrificis i adaptar la nostra vida quotidiana a aquesta realitat”. Encara així, Francés valora el comportament de la ciutadania: “Estic molt satisfet de la reacció de la ciutadania, primer, volcant-se de forma solidària per tal d’ajudar en una situació tan difícil, però també, per la responsabilitat amb la que ha actuat la ciutadani complint les recomanacions i les normes que s’han de seguir”.

És un moment difícil, també econòmicament parlant, i per aquest motiu, Toni Francés destaca algunes de les mesures que s’han dut a terme des de l’Ajuntament: “Sobretot l’increment de les ajudes socials i les mesures extraordinaries per ajudar a les famílies que com a conseqüència de la Covid estan passant moments complicats. També hem fet ajudes als sector econòmics afectats, mesures com l’exenció de pagar per l’ocupació de la via pública per a bars i restaurants, ajudes a comerç, autònoms o a les pimes”

Amb cert optimisme l’alcalde d’Alcoi ens indica que: “És difícil fer previsions, ja que ningú sap que va a passar, però, evidentment estem mirant ara en aquests moments, i des de que va finalitzar l’Estat d’Alarma, la situació en Alcoi ha sigut molt millor que en altres territoris, i som de les comarques amb menys incidència té de coronavirus”. Francés afegeix que des de l’Ajuntament “esperem que açò continue igual i que no hi hagen tants casos, sabent que l’hivern va a ser molt difícil”

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *