foradia pressupostparticipatiualcoi

Acords per a potenciar el sector cosmètic d’Alcoi

• Alcoi és el municipi d’Espanya amb més laboratoris cosmètics • Les administracions hem de recolzar de manera decidida una indústria

L’Ajuntament d’Alcoi ha presenciat una reunió per a impulsar la indústria a la nostra ciutat i en concret el sector dels cosmètics.

Cal afegir que Alcoi és el municipi d’Espanya amb més laboratoris cosmètics i aquest sector empresarial, exportador, amb una qualitat reconeguda internacionalment suposa una important facturació, venda i llocs de feina a la ciutat i la seua ària d’influència.

Des de la part empresarial s’ha destacat la intenció de crear un “Cluster de la Cosmètica”, amb seu a la ciutat. Una eina de col·laboració millora i professionalització del sector que permetria seguir impulsant productes i serveis i “que posaria a Alcoi en el mapa mundial de la bellesa”.

L’alcalde, Toni Francés, destaca la necessitat de reconèixer les particularitats de la nostra indústria i treballar per a millorar-les: “les administracions hem de recolzar de manera decidida una indústria que dinamitza econòmicament la nostra ciutat”.

La directora de l’IVACE, Julia Company, ha destacat la predisposició i la proactivitat de l’Ajuntament d’Alcoi i dels empresaris del sector per promoure, primer, la creació d’un clúster, i posteriorment, la possibilitat d’oferir a l’empresariat uns serveis tècnics.

S’ha acordat per part de Conselleria d’Economia Sostenible, que al 2017 es realitzarà un important estudi del sector que ens permetrà conèixer de manera molt actualitzada la situació empresarial del mateix i les seues possibilitats de futur.

 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *