foradia subscriutegrat

Àlex Ruiz: “Desitge que torne l’alegria i la il·lusió, és el que més desitge per a ser un poble normal”

Els alcaldes de les comarques centrals valencianes opinen sobre com s'ha gestionat la situació provocada per la Covid-19. Àlex Ruiz, alcalde de Bellreguard ens explica com ho ha afrontat la seua localitat

Àlex Ruiz, orgullós del seu municipi declara que en termes generals, “la ciutadania s’ha comportat d’una manera exemplar”. A més ha afegit que des de l’inici de la pandèmia, i segons les dades de Conselleria “26 persones s’han contagiat de Covid-19, i ara mateix sols queden 2 casos actius, jo crec que són unes dades molt positives”.

Tots els Ajuntaments han hagut d’ajustar-se i donar suport a la ciutadania i explica que “Hem pres mesures realistes davant la realitat dels pressupostos municipals i la situació de l’Ajuntament. Són mesures que podem complir sense que l’Ajuntament es puga veure desequilibrat econòmicament”. Un dels exemples de les mesures que ens ha dit Ruiz ha sigut que: “Al suspendre les festes, la partida de 50.000 euros que hi havia per a celebrar-les les hem destinat per a fer millores en les infraestructures dels centres educatius per a adaptar-los al coronavirus”.

L’alcalde de Bellreguard ens ha confessat que espera tornar a la normalitat d’abans per a poder dur endavant moltes accions que estaven previstes i sobretot, ha dit amb desig que espera “que torne l’alegria i la il·lusió, perquè estem molt apàtics, el que més desitge és açò, per part de l’Ajuntament i per la ciutadania, per a ser un poble normal”.

Font: Belén Rivas./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *