foradia elgrat

930 curts es presenten a la primera edició de premis Animalcoi

Aquests curts animats procedeixen de 70 països diferents, i entre ells hi ha obres que han guanyat premis Goya, Annecy o Animac

Des de l’organització del Festival Animalcoi han manifestat la seua satisfacció absoluta, ja que aquesta primera edició de premis del certamen ha rebut moltíssims curts. En concret 930 treballs de 70 països dels 5 continents. Entre els candidats hi ha curts de República d’Iran, Estats Units, Turquia, la Xina, Taiwan i, òbviament d’Espanya.

Hi ha tres categories de premis: el Premi Caixa Ontinyent, que premiarà a aquells curts amb temàtica sobre Drets Socials, i està obert a persones estudiants, el premi Fundació Mutua Levante, amb el tema: Confiança Mutua, que serà un premi per a professionals, i per últim el Premi Grupo Solitium, per a curts realitzats entre el 2016 i el 2019, i en el que el jurat serà el públic.

Entre tants treballs presentats hi ha alguns d’ells que ja han rebut altres reconeixements com premis Goya, ANNECY o del Festival ANIMAC, entre d’altres.

Dels curts que s’han presentat, el jurat farà una selecció. Aquest es veuran els dies 13, 14 i 15 de novembre en les projeccions virtuals Premis 20 d’ANIMALCOI.

Quan finalitzen aquests dies de projeccions es donarà a conéixer als guanyadors de totes les categories, i els guardons seran lliurats en el festival de novembre de 2021.

Amb la col·laboració de les regidories de Cultura, Educació, Joventut i Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi, i de l’EASD d’Alcoi, s’està treballant per a fer una sèrie d’activitats sobre Animació.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *