foradia pressupostparticipatiualcoi

Premis als aparadors que millor representen el Nadal Alcoià

• L’època del Nadal representa a Alcoi la temporada més important per als comerços i l’economia en general • Premis per a qui millor represente el Nadal Alcoià, de manera original i creativa, amb importància també de la il·luminació i dels productes propis.


L’època del Nadal representa a Alcoi la temporada més important per als comerços i l’economia en general. La regidoria de Comerç, junt amb la Cambra de Comerç, ACECA i l’EASD, volen potenciar i dinamitzar la vida comercial alcoiana.

Un dels elements per a fer-ho és l’organització dels premis d’aparadorisme, als quals poden participar tots els comercials o locals de professionals que tinguen el gust. Per a concursar, cal fer la inscripció i contribuir a embellir la ciutat amb els seus establiments.

N’hi haurà quatre premis als millors aparadors i dos premis als alumnes de l’EASD que col·laboren amb els aparadors guanyadors. Dels primers quatre, dos premis seran per a locals comercials (amb una dotació de 500 i 300 euros, respectivament); i dos més per als locals hostalers o de serveis (amb una dotació de 500 i 300 euros, respectivament).

El premi serà guanyat, segons els criteris dels organitzadors, per qui millor represente, tant en la façana com en l’interior, el Nadal Alcoià, de manera original i creativa, amb importància també de la il·luminació i dels productes propis.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *