lasarga mediamborganica

Gandia celebra el Dia Nacional sense Jocs d’Atzar

La Unitat de Prevenció de Conductes Addictives i el Departament de Sanitat i Polítiques Saludables durant a terme una sèrie de programes per a tots els públics

La Unitat de Prevenció de Conductes Addictives, i des de la regidoria de Sanitat i Polítiques Saludables de Gandia, s’han adherit al Dia Nacional Sense Jocs d’Atzar.

La regidora d’aquesta àrea, Liduvina Gil, ha explicat que: “quan es parla de conductes addictives no hem de limitar-nos a aquelles derivades del consum en determinades substàncies sinó que existeix uns altres hàbits de conducta que són considerats en principi com a inofensius com els jocs d’atzar siga presencialment o en línia”.

Gil ha informat que es duran a terme uns programes dirigits a tots els públics, i ha recordat que actualment el departament té en marxa noves iniciatives que estan dirigides a joves, personal docent, i famílies. “Aquests programes i iniciatives estan dirigits al fet que, la població en general i els joves en particular, tinguen la informació suficient per a no caure en una situació de ludopatia” ha afegit la regidora.

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *