foradia subscriutegrat

‘Si en Falles folles, fes-ho segur’, campanya d’informació i sensibilització a Gandia

• Pedagogia des de l’administració pública per a promoure la protecció enfront del perill de transmissió de malalties sexuals • L’adolescència i el tram de 15 a 20 anys continua sent un grup de risc pel que fa a la pràctica sexual no segura

Gandia inicia una campanya d’informació i sensibilització dirigida a la població jove perquè durant les Falles practique sexe segur: ‘Si en Falles folles, fes-ho segur’. Es tracta de fer pedagogia des de l’administració pública per a promoure la protecció enfront del perill de transmissió de malalties sexuals i l’ús dels preservatius contra els embarassos no desitjats.

El Consell dels Joves repartirà 2.000 preservatius durant els pròxims dies als casals fallers de Gandia i Oliva, a més de fullets informatius, xapes i altres elements amb frases i missatges de la campanya, amb la col·laboració del Centre de Salut Pública de Gandia.

Tal com ha indicat l’alcaldessa del municipi, Diana Morant, “calen moltes campanyes de conscienciació, perquè segons l’Organització Mundial de la Salut, l’adolescència i el tram de 15 a 20 anys continua sent un grup de risc pel que fa a la pràctica sexual no segura. Cada vegada s’inicien en el sexe més prompte i necessiten saber que el preservatiu és un mètode que té un índex de seguretat del 85% front a les malalties de transmissió sexual i un 95% de fiabilitat per tal d’evitar els embarassos no desitjats”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *