foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia celebra la 23 edició del festival Polisònic

Des del 28 de juliol al 20 d'agost hi haurà una àmplia programació de concerts, en la qual les dones representaran el 50% del cartell

Gandia es prepara per a celebrar la 23 edició del festival Polisònic, des del dia 28 de juliol al 20 d’agost. L’escenari d’aquests 9 concerts serà el jardí de la Casa de Cultura Marqués de González Quirós, i es podran escoltar diferents estils musicals com jazz, soul, rockabilly, música tradicional americana o cubana.

Tots els concerts començaran a les 21:30h, excepte el del dia 28 de juliol, que s’iniciarà a les 20h i serà un homenatge a Graham Foster pels 50 anys que porta damunt dels escenaris. A més, aquest concert també serà l’únic amb entrada gratuïta.

Una de les coses importants a destacar, a banda que hi ha 4 grups musicals amb noms femenins, pràcticament el 50% de les artistes que participen seran dones. A més, una altra de les novetats d’aquesta edició és que es podran comprar els abonaments d’assistència per a diversos o tots els concerts. Les entrades estaran disponibles a la web d’Instanticket, o a la Casa de Cultura.

El cartell de la 23 edició del festival Polosònic d’enguany estarà format per Graham Foster Band dt. Antonio Serrano, Septeto Santiaguero, Violincheli Brothers, Viktoritja Pilatovic Quartet, La Perra Blanco, Barcelona Bluegrass Band, Koko Jean & The Tonics, Laureana, i Jove Big Band Sedajazz.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *