foradia subscriutegrat

Nit de tremolors en les comarques del nord-est d’Alacant

A les 5:25 de la matinada s'ha pogut notar el primer terratrèmol que tenia el seu epicentre a la localitat de Relleu, i que ha tingut una magnitud de 3'6 en l'escala Richter. En total s'han registrar 7 tremolors

Eren les 5:25 de la matinada, quan de sobte, s’ha començat a moure tot. Segur que molts han pensat que estaven somiant, però ha sigut un terratrèmol.

Aquest primer moviment de la terra ha sigut a Relleu, a la comarca de la Marina Baixa, però el seu tremolor ha arribat altres localitats com Alcoi. La seua magnitud ha sigut de 3’6 en l’escala Richter i de IV en l’escala Mercalli, sent el màxim XII.

Quatre minuts més tard s’ha pogut notar un segon moviment, però en aquesta vegada amb epicentre a Penàguila. Aquest segon terratrèmol ha sigut de 2’0.

El tercer dels moviments ha sigut des de Benifallim, a les 5:33 i ha tingut una magnitud de 2’2. A les 5:56 un terratrèmol de 2’1 a Benilloba, i quasi una hora més tard, a les 5:41 s’ha tornat a causar moviment, el menys intens de tots, a Benifallim.

A les 7:12 del matí, una vegada més, s’ha tornat a sentir un tremolor més gran, també procedent de Relleu, que ha tingut una magnitud de 2’8 en l’escala Richter i de III en l’escala Mercalli.

L’últim moviment que s’ha registrat s’ha produït a Penàguila a les 8:21, amb una magnitud de 1’9 en l’escala Richter.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *