lasarga mediamborganica

Nova mesures de seguretat en les instal·lacions esportives municipals

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha informat que per culpa de l'augment de casos positius en la zona, serà obligatori l'ús de la mascareta durant les sessions d'entrenament de baixa i/o moderada intensitat

El Centre d’Esports d’Alcoi ha anunciat noves mesures que han entrat en vigor el dia 2 de novembre. Aquestes noves “restriccions” s’han portat a terme a causa de l’evolució i el creixement en el nombre de contagis en l’àrea sanitària d’Alcoi.

Les noves mesures preventives són: que serà obligatori l’ús de la mascareta durant les sessions d’entrenament de baixa i/o moderada intensitat a l’aire lliure i en espais interior, siga en modalitats d’esports individuals o d’equip, sempre que no es puga garantir la distància de seguretat d’1’5 metres.

En les competicions oficials, l’ús de la mascareta per als que estiguen en la pràctica esportiva dependrà dels protocols que les diferents federacions tinguen. La mascareta continua sent obligatòria per a tots aquells que estan a les instal·lacions però no que no estan fent activitat física, encara que es recomana no estar en aquestes instal·lacions si no és per a fer esport.

Des del Centre d’Esports han explicat que des de fa uns dies s’ha decidit tancar els vestuaris I les fonts.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *