foradia aproop

Es redueixen dràsticament les entrades i eixides d’Alcoi

El tancament perimetral que ha decretat la Generalitat Valenciana a Alcoi va començar el 7 de gener, i fins al divendres 15 de gener s'han hagut d'imposar un total de 312 sancions per incompliment de les mesures

Des del dia 7 de gener la ciutat d’Alcoi està confinada perimetralment, ja que a causa de la situació en la qual es troba la ciutat, la Generalitat Valenciana va prendre mesures especials en la localitat per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.

Aquest tancament ha reduït dràsticament les entrades i eixides del municipi, ja que ara, sols es pot entrar o eixir per causes justificades com l’assistència a centres, serveis, i establiments sanitaris, obligacions laborals, professionals, empresarials, institucionals o legals, així com l’assistència a centres universitaris, docents i educatius.

Encara que sí que hi ha un important nombre de persones d’Alcoi que han d’eixir per motius laborals a altres municipis, o que hi ha persones de la comarca que treballen a la nostra ciutat, les xifres mostren un gran descens en les entrades i eixides.

I és que ara hi ha un 43% menys entrades que en la mateixa data de fa un any i un 28,1% menys que fa un mes. Respecte a les eixides baixen un 60,7% respecte al passat any i un 40,94% amb relació a fa un mes.

A més, cal destacar que els agents que estan als accessos de la ciutat han hagut d’interposar 312 sancions per incomplir aquestes mesures decretades pel govern autonòmic.

“És important destacar la considerable reducció d’entrades i eixides a la nostra ciutat després del tancament perimetral, la Policia està fent controls en tots els punts, l’entrada Nord és a dir per la qual se’n va a Cocentaina, l’entrada Sud, per la qual se’n va a Alacant i la carretera Banyeres i el Rebolcat i han imposat més de 300 sancions per incomplir aquestes mesures que s’han imposat per part de l’administració competent, en aquest cas, la Generalitat Valenciana, per a tractar de reduir la incidència de la Covid 19 a Alcoi”, ha explicat el regidor de Seguretat, Raül Llopis.

Llopis, també ha destacat que “lògicament no es quedaran a 0 les entrades i eixides quan el transvasament de vehicles per a anar a treballar tant en eixides com en entrades és molt elevat, a més a la nostra ciutat tenim l’Hospital Comarcal, el Campus de la UPV, el de la Universitat d’Alacant, l’EASD i instituts on acudeixen persones d’altres municipis diàriament, però si veiem una reducció molt alta. Insistim que han d’evitar-se al màxim els contactes i eixir de casa en els casos precisos com puguen ser anar a treballar o estudiar o anar al comerç”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *