foradia subscriutegrat

‘Xecs Compteambtu’ és la nova campanya per a incentivar el consum local

Es donaran xecs al consum amb un 33% de descompte. Aquesta iniciativa està dins de la campanya de comerç local 'Jo compre a Oliva'

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, ha llançat una nova campanya per a reactivar el comerç local: ‘Xecs Compteambtu’, que està dins de ‘Jo compre a Oliva’, i el seu objectiu és pal·liar els efectes que ha causat la Covid-19.

La campanya vol incentivar el consum en el comerç local a través de bons. Els comerços interessats, que no van poder obrir durant l’estat d’alarma, podran adherir-se fins al 9 de novembre.

Es distribuiran els “xecs compteambtu” per un valor de 100.200 € dels quals l’Ajuntament aporta 33.340 € per donar suport als comerços d’Oliva que s’adherisquen a la campanya mitjançant la plataforma “jocompreaoliva”.

La campanya consistirà a posar en circulació 3.334 “xecs compteambtu” per valor de 30 € cadascun, que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya, del 9 de novembre fins al 9 de desembre.

L’avantatge per als consumidors és que tindran un valor afegit del 33%, ja que per cada 20 € que abonen per adquirir el xec, tindran un poder adquisitiu de 30 € que podran realitzar amb el “xec comptemambtu” en qualsevol comerç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *