foradia pressupostparticipatiualcoi

Més de 600 persones gaudeixen del concert tribut a Camilo Sesto en Oliva

Aquest homenatge al cantant alcoià va estar organitzat per la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament d'Oliva

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Oliva, ha volgut fer un sentit homenatge al cantant Camilo Sesto. Ana Morell, regidora d’aquesta àrea i vicealcaldessa ha volgut oferir un reconeixement a tota la ciutadania responsable que ha donat exemple amb el seu comportament davant la crisi sanitària, que ha provocat la pandèmia.

El concert s’ha celebrat al Centre Polivalent, i ha reunit a més de 600 persones que han escoltat les cançons de l’artista alcoià, però amb la veu de Javier Ballester i amb el muntatge de l’Orquestra Platina. Entre el públic hi havia un grup d’interpretació, ‘La Clec’, que han estat caracteritzats amb roba de l’època.

Xelo Escrivà, ha sigut l’encarregada de presentar l’esdeveniment, i va aprofitar l’ocasió per a donar les gràcies a tota la població per saber superar les adversitats amb enteresa i fortalesa. Seguidament es va posar un vídeo d’agraïment a les juntes de les associacions de Jubilats i Pensionistes de la localitat, i Ana Morell va dedicar unes paraules als assistents. La vicealcaldessa es va mostrar emocionada, i va declarar que “hem de sortir d’aquesta crisi més forts, com una ciutat millor i més humana”, i ha demanat a l’alcaldessa, que li acompanyara en l’entrega d’uns detalls per als presidents de les associacions, Antonio Colomar i Pepe Iznardo.

Després d’aquest moment, el concert es va iniciar i el públic va cantar totes les cançons que va interpretar Javier Ballester, que va estar acompanyat a l’escenari pel cos de ball d’Alina i Teo.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *