lasarga

La 136 edició de la Cavalcada dels Reis Mags ja té cartell

Les autores són tres alumnes de l'EASD Alcoi i han volgut reflectir l'esperit d'aquest Nadal, amb aquesta obra que du com a títol 'La il·lusió front al no res'

Isabel Lledó Amat, Alba Llidó Bataller i Sara Marín Ferrándiz són les guanyadores del concurs del cartell de la Cavalcada dels Reis Mags. Són alumnes de l’EASD Alcoi i són procedents d’Alcoi, Daimús i Cocentaina.

La seua obra, ‘La il·lusió front al no res’, ha aconseguit la màxima puntuació del jurat, que estava format per Mónica Jover, Montse Ripoll i Beatriz Galiana. Enguany s’han presentat 26 cartells. S’ha valorat l’originalitat, el disseny i l’estètica de cada obra.

Carol Ortiz, regidora de Festes, ha destacat el fort significat d’aquest cartell: “Tots sabem que ens ha tocat viure un any i amb ell, un Nadal diferent, en molts aspectes, per això, l’obra guanyadora és un raig d’esperança i il·lusió per a una festa tan màgica tan nostra com és el Nadal Alcoià. En aquest cartell amb la carta als Reis com a element fonamental es concentren tots els nostres somnis, desitjos i il·lusions i això, mai no va a canviar”.

Les guanyadores rebran un premi de 1.200 euros.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *