foradia subscriutegrat

Els Monstres Valencians d’Albaida mostren la seua cara més solidària

Des del Museu Internacional de Titelles d'Albaida s'ha donat la recaptació integra de l'activitat Monstres Valencians per a la campanya la Gran Recollida d'Aliments 2020 de la Federació de Bancs d'Aliments

Per quart any consecutiu Albaida ha rebut la visita dels Monstres Valencians. Enguany s’ha parlat de la llegenda del Caro. En total han participat 360 persones, dividits en grups, que durant 3 hores van acudir al Clos de la Vila i als jardins del Palau dels Milà i Aragó.

Aquesta activitat es fa a la vespra de Tots Sants i està organitzada pel Museu Internacional de Titelles d’Albaida, dins del seu projecte ‘Espanta la Por’ de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. L’objectiu de l’activitat és recuperar l’imaginari valencià.

Però a més, també ha tingut una finalitat solidària, ja que des del Museu Internacional de Titelles d’Albaida s’ha decidit entregar la recaptació integra de les entrades a la Federació de Bancs d’Aliments, per a poder participar en la campanya ‘la Gran Recollida d’Aliments 2020’, que es durà a terme fins al dia 22 de novembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *