foradia pressupostparticipatiualcoi

Les donacions obtingudes pels Paqueteros es destinen al Tomàs Llacer

• 7.319 € de donacions obtingudes pels Paqueteros dels Reis Mags d’Alcoi es destinen al CPEE Tomàs Llacer • Amb aquests diners es podran “sufragar algunes de les despeses que destinem perquè els nostres fills i filles puguen tindre una vida la més digna possible”


7.319 € de donacions obtingudes pels Paqueteros dels Reis Mags d’Alcoi es destinen al CPEE Tomàs Llacer. Una decisió presa per la regidoria de Cultura d’Alcoi.

Talc com comunica l’AMPA del centre, amb aquests diners es podran “sufragar algunes de les despeses que destinem perquè els nostres fills i filles puguen tindre una vida la més digna possible”.

Una part del donatiu anirà destinat a sufragar el cost d’atenció d’infermeria necessària en totes les eixides que l’alumnat realitza fora del centre durant el curs, “ja que en aquests moments, per decisió unilateral de la Conselleria de Sanitat, la professional d’infermeria assignada al centre no pot eixir del mateix (situació que, com a mares i pares ni entenem ni compartim)”.

Des de l’AMPA volen “agrair molt sincerament a totes aquelles persones anònimes que, desinteressadament, varen deixar els seus donatius per complir la màgia dels reigs mags, demostrant la solidaritat i generositat de tota la societat alcoiana que amb els seus meravellosos patges vàrem omplir d’il·lusió i emoció la gran festa de la CXXXIII cavalcada Reis Mags d’Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *