foradia subscriutegrat

Quasi finalitzades les obres del Pla Edificant al CEIP El Romeral

S'ha creat una sala de professorat i s'ha fet el cobriment d'una part de la pista exterior, ara, sols queda canviar les calderes

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, ha visitat les obres del CEIP El Romeral que s’han fet gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

Les obres ja estan quasi acabades a falta de canviar les calderes, però la sala per al professorat i el cobriment d’una part de la pista exterior ja estan finalitzades.

Aquests treballs van ser adjudicats per 289.159 euros a l’empresa Construcciones y Excavaciones Miguel Martínez S.L, i la direcció i coordinació de la seguretat de l’obra a José Jornet Arquitectos S.L per 7.502 euros. És a dir, en total s’ha fet una inversió d’uns 300.000 euros per a millorar les necessitats d’aquest centre educatiu.

La teulada de la pista exterior permetrà protegir-se de la pluja, i deixarà passar la llum. Per l’edificabilitat de l’edifici no es pot cobrir completament la pista, però s’ha deixat preparat per a poder fer-ho en un futur.

Pel que fa a la sala del professorat s’han creat tres parts: una de reunions, una per a poder menjar i una sala de presentacions amb escenari i lavabo.
Com ja hem dit, s’està treballant en el canvi de les calderes de gasoil a gas, cosa que suposarà una millora en l’eficiència energètica i en la reducció del consum.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *