foradia camaraalcoi

34.381 visites a l’IVAM CADA Alcoi en els seus dos primers anys

En total s'han dut a terme 142 activitats des de que es va obrir el 16 de novembre de 2018

Ja fa dos anys que l’IVAM CADA Alcoi va obrir les seues portes, i des de la seua inauguració, el dia 16 de novembre de 2018 s’han rebut 34.381 visites.

Aquest és un espai transversal i multidisciplinari que està dedicat a les arts plàstiques i a la cultura contemporània, que és gestionat per l’Ajuntament d’Alcoi gràcies a un conveni amb la Fundació Mediterráneo i l’Institut Valencià d’Art Modern-IVAM de la Generalitat Valenciana.

Sols durant el mes i mig de 2018 que va estar obert es van rebre 1.781 visites. En el 2019, l’únic any que s’ha pogut comptabilitzar complet, va rebre més de 25.000 visites.

Pel que fa al 2020, ha sigut un any en el qual s’ha hagut de tancar durant dos mesos aquestes instal·lacions per culpa de l’Estat d’Alarma. A més, s’ha comptabilitzat menys gent, ja que s’han hagut d’adoptar mesures restrictives com l’aforament. Així encara, s’han rebut 7.600 visites.

A més s’ha d’afegir a les 2.500 persones que van assistir a la inauguració de l’IVAM CADA Alcoi.

En total s’han fet 142 activitats entre reunions, congressos, tallers, cursos, cinema documental, cultura científica, visites guiades, presentacions, inauguracions i exposicions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *