foradia subscriutegrat

Edu Comelles presenta ‘Línia Pedra Paisatge Solc” en el vestíbul de l’IVAM CADA ALCOI

L'IVAM CADA ALCOI centre cultural multidisciplinari albergarà la música d'Edu Comelles que viu a cavall entre els paisatges sonors, la nova clàssica i l'electrònica més contemplativa i ambiental

Alcoi prepara un nou concert de música electrònica, dintre del Cicle Corrents Alternes. Edu Comelles en directe serà el dissabte 29 d’agost a les 20h. on presentarà “Línia Pedra Paisatge Solc”, en el vestíbul de l’IVAM CADA ALCOI, aprofitant la seua reverberació natural.

En aquesta cita, Edu Comelles oferirà en directe el seu darrer treball musical “Línia Pedra Paisatge Solc”, un disc creat i composat en les Muntanyes del Maestrat a Castelló. La música d’Edu Comelles viu a cavall entre els paisatges sonors, la nova clàssica i l’electrònica més contemplativa i ambiental.

Edu Comelles en concert, serà una experiència inmersiva, relaxant i evocativa on el so, la mùsica i el paisatge sonor es donen de la mà en un viatge sensorial únic e irrepetible per a tots els públics. Sens dubte una oportunitat única per endinsar-se en l’art sonor i l’escolta atenta de la mà d’un dels creadors sonors més prolífics de la Comunitat Valenciana.

El vestíbul de l’IVAM CADA ALCOI, aprofitant la seua reverberació natural, serà el lloc de l’actuació, el dissabte 29 d’agost, a les 20h, on l’artista teixirà les seues atmosferes sonores amb pincellades dels sons registrats per a la seua instal·lació “Trencar el silenci” que va estar a exposada al museu.

Cal recordar, que mantenir la distància i utilitzar la mascareta han de continuar sent regles bàsiques a complir per tots.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *