foradia cdturisme

52 nous contractes a través dels programes Avalem

La Generalitat Valenciana ha concedit 640.867 euros, que 533.400 són per al programa Avalem Experiència ECOVID2020 i 107.467 per a Avalem Joves

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Alcoi una subvenció de 640.867 euros per als programes Avalem. En concret, 533.400 euros aniran per al programa Avalem Experiència ECOVID2020 i 107.467 per a Avalem Joves. En total es faran 52 contractacions.

En el cas d’Avalem Experiència ECOVID2020, aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions destinades a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, preferentment desocupades a conseqüència de la pandèmia, i que execute obres o serveis d’interés general.

Amb les contractacions realitzades amb aquest programa es faran actuacions de suport en tasques d’assistència social, suport en el compliment de les mesures preventives, desinfecció d’espais públics, suport en centres educatius, guarderies i altres centres de formació, suport en la prevenció de la Covid-19 i suport en activitats culturals, recreatives, turístiques i esportives.

En aquest cas es contractaran 45 en 6 ocupacions diferents: Conserge, Operari de Neteja, Peó Forestal, Administratiu, Auxiliar d’Educador Infantil i Monitor d’Esport. La contractació està prevista per a l’última setmana de novembre i tindrà una duració de 6 mesos.

Pel que fa a Avalem Joves, són ajudes per a persones majors de 16 anys. Aquests contractes tindran una durada de 12 mesos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *