foradia subscriutegrat

126 joves contractats per l’Ajuntament d’Alcoi reben ajuda per cercar ocupació

• Han començat els tallers per ajudar a la inserció laboral de 126 contractats. Entre altres accions es treballarà per ajudar als joves a redactar el currículum, millorar les habilitats socials en entrevistes. • Els joves treballen en quadrilles de diverses persones millorant els carrers de la ciutat

Alcoi va contractar fa uns mesos a 152 joves durant el període d’un any a través del programa Avalem Joves, amb subvencions per valor de 2.500.000 euros.

Ara, han començat els tallers per ajudar a la inserció laboral de 126 contractats, els no qualificats. Entre altres accions es treballarà per ajudar als joves a redactar el currículum, millorar les habilitats socials en entrevistes, saber utilitzar les xarxes socials per buscar treball, entre d’altres. Tot tenint en compte les necessitats de cadascú.

Aquests tallers i la posterior atenció personalitzada, estan realitzant-los les dues tècniques d’inserció laborals contractades recentment per l’Ajuntament.

Els joves treballen en quadrilles de diverses persones millorant els carrers de la ciutat. En concret són 13 pintors, 12 del personal de neteja, 17 jardiners, 20 forestals, 4 electricistes, 26 conserges i 34 peons de la construcció.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *