lasarga mediamborganica

Alcoi celebra la II edició del Festival de Teatre Amateur Teatram

El dijous 19 de novembre Bolos Teatre va dur a terme dos representacions i el dijous 26 ho farà Teatre Circ

Ja està en marxa la segona edició del Festival de Teatre Amateur d’Alcoi, Teatram. Bolos Teatre va actuar durant el dijous 19 de novembre amb dos obres breus: ‘El aniversario de Sophie’ de Lauri Wylie, i que va estar dirigida per Jordi Linares, i ‘A las seis, en la esquina del bulevar’, d’Enrique Jardiel Poncela, i que va estar sota la direcció de Macu Borrajo, vídua del fundador d’aquesta entitat, Fernando Andrés Anduix, i que a més, va estrenar-se com a directora.

La pròxima representació serà el dijous 26 de novembre a les 8 de la vesprada. En aquesta ocasió Teatre Circ portarà a l’escenari ‘La Tortuga de Darwin’, de Juan Mayorga. L’obra està dirigida per Adolfo Mataiz i interpretada per Àngels Vicedo, Enric M. Piera, Dolo Martí i Ximo Llorens.

Per tal d’assistir a aquesta representació es poden adquirir les entrades en aquest enllaç. L’espectacle es realitzarà al Teatre Calderó i es compliran totes les mesures de seguretat.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha explicat que: “Teatram va nàixer per què totes les persones que s’han dedicat i es dediquen al teatre amb cos i ànima, però no de forma professional, tinguen l’oportunitat de mostrar tot el seu treball i completar l’oferta que tenim habitualment a la ciutat amb la Mostra de Teatre d’Alcoi, Fira d’Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana i la Mostra de Teatre Escolar. Aquest any a causa de la Pandèmia no ho hem pogut celebrar tot i hem hagut d’adaptar el Teatram, duent-lo a terme demostrant que la Cultura és segura, que no ha de parar, ja que no és el focus de cap contagi i dóna treball a moltes persones”.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *