foradia cdturisme

El Teatre Amateur present a la programació cultural del mes d’octubre

Enguany se celebra la segona edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Alcoi (Teatram), i s’ha comptat amb la participació de quatre companyies de tota Espanya, triades entre més de 140 candidats

Des de la regidoria de Cultura s’ha presentat la segona edició de TEATRAM, la Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Alcoi, i segons ha destacat el regidor Raül Llopis, enguany s’han presentat moltíssimes propostes i molt bones. Concretament 144 companyies de tota Espanya han volgut participar en aquest festival, el doble de candidatures de l’any passat, però, sols quatre pujaran als escenaris del Teatre Calderón i el Teatre Principal. Llopis ha comentat que aquesta proposta que va nàixer de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura, està consolidant-se ràpidament, i així ho demostren les xifres sol·licituds.

Per la seua part, el president d’aquesta Comissió, Adolfo Mataix, ha donat a conéixer que es podrà veure en els dies 13, 14, 15 i 16 d’octubre. La primera obra serà ‘La sombra del Tenorio’ de la companyia alcoiana ‘Teatre Circ’, al Teatre Principal. El dia 14, divendres, serà el torn de La Garnacha Teatro, una companyia de Logronyo, que portarà a l’escenari del Teatre Calderón ‘Los cuernos de Don Friolera’, de Valle-Inclán. El dissabte, novament es tornarà al Teatre Principal amb la companyia valenciana Stres de Quatre i l’obra ‘Perras’, i finalment, tancarà aquesta segona edició de TEATRAM, Els Clarins, una companyia de Manresa que interpretarà ‘Somnis de Teatre’.

El president de la Comissió d’Arts Escèniques ha explicat que aquestes companyies són molt guardonades i reconegudes dins del món del teatre amateur, i que inclús, La Garnacha Teatro ha rebut el premi Max de Teatre Amateur.

Raül Llopis ha aprofitat l’ocasió per a agrair a l’autor del cartell, Miguel Ángel Pons, el seu treball, i ha convidat a tota la ciutadania a què gaudisca d’aquestes quatre jornades de teatre a la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *