foradia ivace

El jurat de la I Mostra Nacional de Teatre Amateur anuncia les tres companyies participants

Aquestes companyies vindran des de Pinós, Alacant; Lerma, Burgos; i Bétera, València

El Consell de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, dins de la regidoria de Cultura, ha impulsat una nova iniciativa dins del món de les arts escèniques. És la Mostra Nacional de Teatre Amateur, que se celebrarà durant els dies 4, 18 i 25 de novembre. Fins ara ja sabíem molts detalls com el cartell, o les bases de la convocatòria, però ara, Raül Llopis, regidor de Cultura, i Adolfo Mataix, president de la comissió d’arts escèniques del Consell de Cultura, i director d’aquesta Mostra, han anunciat l’última informació que faltava: quines seran les companyies participants.

El jurat ha hagut de triar entre les 102 propostes que s’han presentat de tota Espanya, un fet que per a Mataix significa que: “la resposta que ha tingut la convocatòria, explica el prestigi que té Alcoi, perquè tots s’han bolcat per vindre”.

Finalment les companyies que actuaran a la nostra ciutat són: Taules Teatre, procedents de Pinós, Alacant, amb l’obra ‘Suciedad Anònima’, que actuarà el dia 4 de novembre; El Duende de Lerma, que venen des de Lerma, Burgos, i que interpretaran el dia 18 de novembre l’obra ‘Mil Amaneceres’; i finalment el dia 25 de novembre, serà el torn de la companyia Zorongo Teatro, de Bétera, València, i duran a escena l’espectacle ‘Pere i el capità’.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *