foradia ivace

Les activitats culturals d’Oliva reben una subvenció de 14.501 euros

Aquestes ajudes són de la Diputació Provincial de València i de la Generalitat de Catalunya

Julio Llorca, regidor de Cultura i Música, ha anunciat dos ajudes que serviran per al finançament de diferents esdeveniments culturals a la localitat d’Oliva.

Aquestes ajudes arriben des de la Diputació de València i des de la Generalitat de Catalunya i entre les dos sumen 14.501 euros.

Concretament la Diputació ha subvencionat amb major quantitat, 7.501 euros, a través de la Comissió de Valoració del SARC, per a promocionar i dur a terme activitats culturals durant el 2020. Amb aquests diners s’han pagat les sis actuacions del Vé Cicle Rebombori de Teatre Infantil, que va començar en març, de forma presencial, i que va finalitzar el 15 de novembre televisat per la Televisió Comarcal.

La subvenció concedida pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha subvencionat la XVI Edició del Festival de Poesia d’Oliva, Poefesta. L’ajuda ha arribat fins als 7.000 euros, i s’ha donat per promocionar i difondre la literatura valenciana. És un dels pocs pobles que rep aquesta ajuda fora de Catalunya i Oliva ja porta rebent-la anys.

Julio Llorca ha valorat positivament les subvencions rebudes i ha explicat que: “ajudaran a seguir consolidant dos dels esdeveniments culturals més importants de la programació anual, i que, enguany, per les circumstàncies de la pandèmia, s’han hagut de posposar, però que afortunadament s’han pogut realitzar, tot adaptant-los a les normes sanitàries”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *