foradia subscriutegrat

Bocairent amplia les ajudes per al suport de l’activitat econòmica

Aquesta és la segona edició de les subvencions Enlaira Bocairent i a més, l'Ajuntament ha creat el programa Bocairent Emprén

La regidoria d’Empresa, Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Bocairent, ha obert el termini de sol·licitud per als programes de suport de l’activitat econòmica Enlaira Bocairent, i Bocairent Emprén. Per a les dos ajudes s’ha de presentar tota la documentació en el registre del consistori, fins al dia 19 de novembre.

Pel que fa a les ajudes Enlaira Bocairent es convoquen per segon any consecutiu, i estan dirigides a empreses i autònoms de la localitat. Aquest programa té una dotació de 30.000 euros, i preveu tres línies de subvenció: millora de les instal·lacions i dels serveis, millora de la innovació i de la competitivitat, i suport al funcionament general en cas que s’acredite una reducció d’ingressos.

Quant al programa Bocairent Emprén, és un programa de nova creació, que pretén estimular noves activitats econòmiques, i per això es destinarà aquesta ajuda als negocis posats en marxa recentment. La consignació pressupostària serà de 10.000 euros, i cal tenir present que la quantia individual de l’ajuda s’incrementa si la persona beneficiària té menys de 35 anys o més de 55; o si l’activitat va a situar-se al Barri Medieval.

L’alcalde de Bocairent, Xavi Molina, ha fet valdre aquestes iniciatives de promoció econòmica que suposaran una injecció de 40.000 euros per al teixit productiu del municipi. “La suma dels programes Enlaira Bocairent i Bocairent Emprén permet donar suport tant a les empreses i persones autònomes en actiu com a les que comencen”, ha declarat Molina, que a més a més, ha destacat que: “totes dues ajudes tenen vocació de continuïtat”, és a dir, ha expressat la seua voluntat de convocar-les de forma anual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *