foradia camaraalcoi

Queda obert el termini de votació dels Pressupostos Participatius

Els alcoians i alcoianes que ho desitgen podran votar fins al dia 8 de desembre de forma telemàtica o presencial

La ciutadania d’Alcoi ja pot votar les propostes presentades per als Pressupostos Participatius. Des del dia 25 de novembre fins al dia 8 de desembre es podrà votar de forma telemàtica a la web alcoiparticipa.com o de forma presencial a les urnes que s’han col·locat en Orosia Silvestre, Conservatori de Música i Dansa, Biblioteques Públiques d’Alcoi, Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà, Departament de Participació Ciutadana, Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, Centre Social ‘Zona Nord’ i al Centre Cervantes Jove.

Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació i gestió del municipi, que, amb un procés democràtic la ciutadania decideix de manera directa a què es destina una part del pressupost municipal.

Les propostes que s’han presentat gràcies a avals o als Tallers Participatius, s’han analitzat per a saber si són viables tècnicament i econòmicament. Els encarregats de fer aquesta tasca ha sigut el personal tècnic de l’Ajuntament.

Hi ha dos categories de propostes. Propostes d’inversió, que compten amb un pressupost de 400.000 euros en total, de les quals es podrà votar 3 de les 17, i les propostes de despesa corrent, amb 320.000 euros de pressupost, que de les 7 que hi ha, cada persona podrà votar 2.

S’espera que el resultat d’aquestes votacions estiguen per a abans del dia 22 de desembre.

Font: Redaccio./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *